GOMOS is al in de groepsfase van de Districtsbeker uitgeschakeld. Na nederlagen tegen Rolder Boys (5-0) en Jubbega (6-7) verloor de ploeg van trainer Martin Drent zaterdagavond van ’t Fean’58. In Surhuisterveen werd het 4-1.

Al na vier minuten spelen kwam GOMOS op een 1-0 achterstand. Even later moest doelman Maurice van der Velde opnieuw vissen, 2-0. Toch kwam GOMOS vlak voor rust terug in de wedstrijd. Ivo Drent maakte de aansluitingstreffer. In de tweede helft gingen de Norgers op zoek naar de gelijkmaker, maar die viel niet. De thuisploeg maakte er zelfs nog 3-1 en 4-1 van.

Volgende zondag begint GOMOS de competitie met een uitwedstrijd tegen vv Heerenveen. De aftrap in Heerenveen is om 14.00 uur.