Na de nederlaag bij FC Assen moest GOMOS afgelopen zondag thuis aantreden tegen Dwingeloo. Het duel in Norg leverde genoeg kansen op voor beide ploegen, maar goals vielen er niet.

De trainer bij Dwingeloo is Martin Koops. De nog steeds in Norg wonende trainer was eerder trainer van GOMOS en kwam dus terug op bekend terrein. Pas na de rust kregen beide ploegen voldoende kansen voor de winst. De ploeg uit Dwingeloo raakte in het begin van de tweede helft gelijk de paal. Vlak daarna moest doelman Rolf Brink tot twee keer toe redding brengen na een uitbraak van de gasten. Tussen deze twee kansen in schoot Guido Koolen namens GOMOS net over het doel. In het laatste halfuur werd het een open wedstrijd met grote kansen voor beide teams. De grootste kans voor GOMOS was voor Jannes Siegers, maar hij kopte tegen de handen van de keeper.

Ook was er nog een doelpoging van Dennis van der Heide. De 16-jarige spits kwam in de tweede helft in het veld en maakte zijn debuut voor het eerste elftal. Naast het gelijke spel was er nog een minpuntje. Teun Vermeer viel na zijn invalbeurt uit met een knieblessure. Al met al een vermakelijk duel tussen GOMOS en Dwingeloo. Klik hier voor een fotoverslag

Aanstaande zondag speelt GOMOS de uitwedstrijd tegen Trinitas. De wedstrijd in Boijl begint om 14:00 uur.