GOMOS heeft zondagmiddag met 1-1 gelijk gespeeld tegen SC Stadspark. Hierdoor eindigde de wedstrijd tussen de koplopers van de 2e klasse onbeslist. De Groningers kwamen op een 0-1 voorsprong, maar nog voor rust scoorde Ronald Sloots de gelijkmaker.

Op een zwaar veld aan de Schapendrift in Norg kwamen de gasten uit Groningen beter uit de startblokken. Grote kansen kwamen er echter niet. Na een halfuur spelen kreeg GOMOS de grootste kans op een openingstreffer. Uit een voorzet van Richard Meursing kon Jannes Siegers binnen schieten, maar hij schoot te zacht in. Vlak daarna kwam SC Stadspark wel op een 0-1 voorsprong. Uit een gevaarlijke corner kon David Goquadze  in de 36e minuut binnen koppen. Maar nog voor rust kwam GOMOS weer langszij. Ronald Sloots schoot op schitterende wijze een vrije trap achter de doelman van SC Stadspark. Hierdoor zochten beide ploegen met een 1-1 ruststand de kleedkamer op.

In de tweede helft kwam GOMOS beter in het spel. De ploeg van trainer Wim Bakering kwam vaker voor het doel van de tegenstander en kon meer gevaar stichten. Na 65 minuten spelen kreeg SC Stadspark een grote kans maar doelman Melvin Koning kon van dichtbij redding brengen. In de daarop volgende counter leek Jordi van Esch in gevaarlijke positie de bal voor de voeten te krijgen, maar de middenvelder maaide over de bal. In de rebound kreeg Jannes Siegers de bal, maar zijn schot werd geblokt. Beide ploegen moesten genoegen nemen met een puntendeling. Het is echter wel het eerste puntverlies voor GOMOS in deze competitie.

Volgende week zondag speelt GOMOS de uitwedstrijd tegen DTD. De wedstrijd in het Friese Koarnjum begint om 14:00 uur.