GOMOS heeft de volgende ronde van het bekertoernooi bereikt door een 4-4 gelijkspel op Sportpark Schapendrift tegen Veendam 1894. Het was een zwaarbevochten gelijkspel dat pas vijf minuten voor het eind z’n beslag kreeg door een corner van Auke Rozema. Bij rust was de stand gelijk, 1-1. Het GOMOS-doelpunt kwam van Jeroen van der Horst. Na rust leek er geen vuiltje aan de lucht toen de geel-zwarten uitliepen naar 3-1. Beide doelpunten kwamen van Ivo Drenth, waarvan eentje uit een strafschop. De spelers van Veendam 1894 rechtten de ruggen, kwamen langszij en namen zelfs brutaal een voorsprong. Die stand zou betekenen dat de Veendammers een ronde verder zouden komen. Door de 4-4 van Auke Rozema gaat GOMOS echter naar de volgende bekerronde. De tegenstander is nog niet bekend.