GOMOS heeft zondagmiddag opnieuw slechte zaken gedaan in de 1e klasse F. De ploeg van trainer Wim Bakering ging na twee thuisnederlagen op bezoek bij Noordster en leek met drie punten van het veld te stappen. Maar na een knotsgekke slotfase werd het 4-3 voor de thuisploeg.

GOMOS, zonder de zieke Ronald Sloots, begon sterk aan de wedstrijd maar kon geen grote kansen creëren. Aan de andere kant voorkwam doelman Melvin Koning de openingstreffer. GOMOS had veel balbezit maar kom amper gevaarlijk worden. Noordster wist wel te scoren en kwam in de 37e minuut op een 1-0 voorsprong. Maar één minuut later kwam GOMOS alweer langszij. Uit een rebound maakte Jordi van Esch de gelijkmaker. En nog voor rust kwamen de Norgers op voorsprong. Wel met hulp van Noordster, dat een eigen doelpunt maakte.

Na de rust ging GOMOS op zoek naar de 1-3. Invaller Jannes Siegers was met een kopbal dichtbij, maar de bal ging over. Een kwartier voor tijd leek GOMOS dan eindelijk de wedstrijd te beslissen. Jordi van Esch was uit een corner allert en tikte bij de tweede paal de bal binnen. Met zijn tweede treffer van de middag leek GOMOS de buit binnen te hebben. Maar één minuut later maakte Noordster alweer de aansluitingstreffer, 2-3. Er was echter nog niks aan de hand, tot de laatste minuut. Doelman Melvin Koning kon een vrije trap nog keren, maar de rebound ging binnen, 3-3. In de blessuretijd gingen beide ploegen op zoek naar de winnende treffer. GOMOS ging vol op de aanval, maar Noordster counterde in de 95e minuut met succes. De bal ging opnieuw langs doelman Melvin Koning waardoor Noordster zegevierde met 4-3. Een pijnlijke en onnodige nederlaag voor GOMOS in Oude Pekela.

Volgende week zondag 9 december speelt GOMOS de thuiswedstrijd tegen GAVC. De wedstrijd op Sportpark Schapendrift in Norg begint om 14.00 uur.