GOMOS is de tweede seizoenshelft slecht begonnen. De ploeg van trainer Martin Drent verloor op eigen veld met 1-2 van GRC Groningen.

Op een zeer lastig te spelen veld begon GOMOS wel aardig aan de wedstrijd, maar het grote probleem van dit seizoen werd weer zichtbaar. Het afmaken van kansen. Zo kreeg Robert Elsinga in de 24e minuut een levensgrote kans. De spits kwam vanaf de middellijn oog in oog met de doelman, maar hij schoot ver naast. Vlak daarna kregen de gasten uit Groningen ook twee grote kansen, maar inval-doelman Maurice van der Velde hoefde niet in te grijpen. De jonge goalie verving de afwezige Melvin Koning.

Na de rust gaf GOMOS de wedstrijd in twee minuten weg. In de 51e minuut werd het 0-1 voor GRC, en even later ging de bal op de stip na een overtreding van Jan-Harm Siegers. Van der Velde zat nog wel aan de bal, maar kon de 0-2 niet voorkomen. Toch kwam GOMOS een kwartier voor tijd terug in de wedstrijd. Na een scrimmage scoorde Roy Slachter van dichtbij de aansluitingstreffer,1-2. Terwijl Robert Elsinga de bal pakte om de wedstrijd snel te hervatten werd hij geschopt door de doelman van GRC, waardoor hij met rood kon vertrekken. Met een man meer ging GOMOS op zoek naar de gelijkmaker. Echter konden de Norgers weinig grote kansen creëren. Toch had Ronald Sloots de 2-2 op de voet, maar hij schoot naast. Hierdoor zegevierde GRC op de Schapendrift met 1-2.

Volgende week zondag 26 februari speelt GOMOS de derby tegen Roden. De wedstrijd aan de Norgerweg in Roden begint om 14.00 uur.