GOMOS JO15-1 is zaterdagmiddag kampioen geworden. De ploeg van trainer Teun Vermeer en elftalleider Jan-Rink Venekamp won met maar liefst 18-0 van Achilles 1894 JO15-3.

Op het eigen sportpark Schapendrift in Norg kwam GOMOS JO15-1 al in de eerste minuut op een 1-0 voorsprong. Al snel werd duidelijk dat het kampioenschap niet ik gevaar zou komen. Al voor de rust kwam de tiende treffer op het scorebord. Na de rust werd er nog acht keer gescoord. Een opvallend detail, alle veldspelers wisten minimaal één treffer te maken. Doelman Marc Giezen werd tijdens de laatste minuten nog als spits gebruikt, maar hij wist niet te scoren.

Wanneer GOMOS JO15-1 dit seizoen ongeslagen wil blijven mag het tijdens de laatste twee wedstrijden niet verliezen. De grootste concurrent, ACV JO15-3, heeft met nog één wedstrijd te gaan vier punten minder. Door het kampioenschap speelt GOMOS JO15-1 volgend seizoen weer in de 1e klasse.

1-0 Rene Holst
2-0 Jeroen Gomarus
3-0 Chris Zwarteveen
4-0 Jorn Venekamp
5-0 Leon Turksma
6-0 Tim Assman
7-0 Jorden Wegdam
8-0 Jorden Wegdam