GOMOS heeft donderdagavond een gemakkelijke overwinning geboekt op laagvlieger Forward. Op het eigen Sportpark Schapendrift in Norg, dit keer onder tropische omstandigheden, won de ploeg van trainer Wim Bakering met 4-0.

Al vanaf de eerste minuut werd duidelijk dat de Groninger studenten van Forward, die overigens zonder warming-up aantraden in Norg, een gemakkelijke prooi zou worden voor GOMOS. Ondanks het vele balbezit slaagden de Norgers er echter niet in om in de beginfase gevaarlijk te worden. Pas na 20 minuten werd de ban gebroken. Uit een assist van Ivo Drenth schoot Jannes Siegers beheerst binnen. Nadat ook Jeroen van der Horst en Ronald Sloots (rechtstreeks uit een corner) het net hadden gevonden leek GOMOS op weg naar een grote uitslag. In de tweede helft viel er echter nog maar één doelpunt. De aanwezige supporters zagen wel de mooiste goal van de avond. De 4-0 kwam uit een prachtige vrije trap van verdediger Ramon Klok. GOMOS kreeg daarna nog een aantal goede kansen maar het bleef bij die vierde treffer.

Door de overwinning staat GOMOS nog vier punten achter koploper SC Stadspark, maar de formatie van Wim Bakering heeft nog wel één wedstrijd te goed. Aanstaande zondag 22 april speelt GOMOS opnieuw thuis. Dan is om 14.00 uur DTD de tegenstander.