GOMOS op valreep naar gelijkspel
GOMOS heeft zaterdagavond met 1-1 gelijkgespeeld tegen Trinitas. Roy Slachter opende vlak voor de rust de score via een hard afstandsschot. Lang leek het er op dat GOMOS met de drie punten aan de haal ging, maar de hoog geklasseerde Friezen maakten vlak voor tijd de gelijkmaker. Komende maandag gaat de ploeg van trainer Wim Bakering op bezoek bij Dwingeloo.

IMG_7399

GOMOS 2 stunt niet bij ACV
Het tweede elftal moest het in Assen voor de derde ronde van de beker opnemen tegen ACV 2. De Norgers konden niet verassen op het kunstgrasveld en gingen met 3-0 ten onder. Hierdoor is GOMOS 2 uitgeschakeld in het bekertoernooi.

IMG_7389

Wel bekersucces voor GOMOS MC1
De meiden van GOMOS MC1 konden vanmiddag wel feest vieren na de wedstrijd. Olde Veste’54 MC1 werd in Norg met 8-1 verslagen. Mede door vier doelpunten van spits Lydian de Gries plaatste GOMOS MC1 zich voor de halve finale van het bekertoernooi.

IMG_7365

GOMOS B2 en GOMOS C3 voor het eerst naar winst in 2016
Voor het eerst in 2016 gingen GOMOS B2 en GOMOS C3 met de overwinning aan de haal. GOMOS B2 won in Norg knap met 2-0 van het nog ongeslagen Lycurgus B2. GOMOS C3 won ook voor het eerst, met 6-2 van Achilles 1894 C3G. Via drie doelpunten van Tim Assman werd het verschil al voor rust gemaakt (5-1).

IMG_7272

Eén minuut stilte ter nagedachtenis aan Johan Cruijff
Voorafgaand aan alle thuiswedstrijden werd er één minuut stilte gehouden ter nagedachtenis aan Johan Cruijff.