GOMOS heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Stanfries met 3-0 gewonnen. Op een zonnig Sportpark Schapendrift in Norg kreeg Jannes Siegers met een kopbal de eerste grote kans van de wedstrijd. Vervolgens bestond de eerste helft voornamelijk uit harde duels op het middenveld. Vlak voor de rust kwam GOMOS op een 1-0 voorsprong. Jeroen van der Horst profiteerde uit een miscommunicatie achterin bij Stanfries en schoot de bal via de paal in het doel.

In de tweede helft kwam GOMOS op een 2-0 voorsprong. Invaller Pim Bolt zette Ivo Drenth alleen voor de keeper. De middenvelder wist hier wel raad mee. Na opnieuw een fout achterin bij de ploeg uit Appelscha maakte Ivo Drenth er zelfs 3-0 van. Zo blijft GOMOS bovenin meedraaien in de derde klasse B. Ook begint de ploeg van trainer Wim Bakering met zes punten uit twee wedstrijden uitstekend aan de derde periode.

Aanstaande zondag 20 maart speelt GOMOS de uitwedstrijd bij FC Oldemarkt. De wedstrijd in Oldemarkt begint om 14:00 uur.