GOMOS is donderdagavond uitgeschakeld in het bekertoernooi. De Norgers gingen in Exloo met 4-2 onderuit bij HOC.

De ploeg van trainer Wim Bakering begon met voornamelijk spelers uit het tweede elftal. Al na acht minuten kwam GOMOS op een 0-1 voorsprong. Na een individuele actie van Michel Darmeveil ging de bal via een verdediger van HOC in eigen doel. Vijf minuten later maakte de thuisploeg echter alweer gelijk. Nadat Wesley Grevink raak kopte uit een vrije bal van Andre Bakering kwam GOMOS weer op voorsprong. Maar HOC kon alweer snel gelijkmaken. De ploeg uit de 4e klasse D scoorde twee keer uit een corner.

Na de rust werd Jannes Siegers, die zijn rentree maakte na een kuitbeenbreuk, vervangen door Sven Pilon. GOMOS kwam niet meer in het spel en HOC scoorde twee keer achter elkaar. Een aansluitingstreffer heeft er nooit ingezeten. HOC gaat door een verdiende zege naar de tweede knock out-ronde.

Erik de Roode, Wesley Grevink, Friso Tonckens, Luuk Hofsteenge, Teun Vermeer, Ricardo Smit, Andre Bakering, Michel Darmeveil, Maurits Tonckens (Jan Jort van Burgsteden/58), Jelle Smilda, Jannes Siegers (Sven Pilon/46)