GOMOS heeft dinsdagavond de oefenwedstrijd tegen Marum verloren. De ploeg van trainer Wim Bakering ging op het kunstgrasveld in Marum met 4-2 onderuit.

GOMOS begon goed aan de wedstrijd en kwam een aantal keren gevaarlijk voor het doel van de Groningers. De doelman van Marum bracht onder andere redding op een schot van Jannes Siegers en een schot van Roy Slachter werd van de lijn gehaald. Ook Marum werd gevaarlijk en wist in de 24e minuut op een 1-0 voorsprong te komen. Het leek er op dat dit ook de ruststand zou worden, maar aanvoerder Guido Koolen bracht GOMOS in de laatste minuut van de eerste helft langszij. Vlak daarvoor moest linksback Jan-Harm Siegers, na een blessurebehandeling door de jarige verzorger Erik Lubbers, het veld helaas geblesseerd verlaten.

Na een aantal wisselingen in de ploeg begon GOMOS vol goede moed aan de tweede helft. Door twee verdedigingsfouten kwam Marum echter binnen vijf minuten al op een 3-1 voorsprong. Ruim tien minuten voor tijd kwam GOMOS door een benutte strafschop van invaller Joris Adams terug in de wedstrijd. De bal ging makkelijk op de stip na een duw op Jeffrey Krul. Vijf minuten later veroorzaakte dezelfde Jeffrey Krul zelf een strafschop. Doelman Erik de Roode ging nog naar de goede hoek maar kon niet voorkomen dat Marum op een 4-2 voorsprong kwam. Even later voorkwam de doelman nog wel een treffer van Marum, waardoor de wedstrijd eindigde in 4-2.

Aanstaande zondag 11 maart hervat GOMOS de competitie met een uitwedstrijd tegen Asser Boys. De aftrap in Assen is om 14:00 uur.