GOMOS heeft zondagmiddag op eigen veld met 1-0 gewonnen van vv Emmen. De ploeg van trainer Wim Bakering kwam na een kwartier spelen op voorsprong en gaf de voorsprong niet meer weg. De gasten uit Emmen lijden in Norg de eerste nederlaag in de 1e klasse F.

GOMOS kwam in de 15e minuut op voorsprong door een doelpunt van Jannes Siegers. Na de openingstreffer kregen de Norgers een aantal goede kansen om de voorsprong te verdubbelen. Joris Adams kopte rakelings over en vlak voor rust schoot Ivo Drenth net naast. Net als tijdens de thuiswedstrijden tegen Nieuw Buinen en VKW was GOMOS sterker maar verzuimde het om verder uit te lopen.

Deze keer hield GOMOS wel de voorsprong vast, want na rust vielen er geen doelpunten meer aan de Schapendrift. vv Emmen was alleen een paar keer gevaarlijk uit een paar afstandsschoten, maar doelman Melvin Koning was attent. GOMOS kon de wedstrijd in de slotfase beslissen, maar invaller Daan Krause en Ricardo Smit vonden het net niet. Na het laatste fluitsignaal van scheidsrechter Theo Beijert gingen de handen op elkaar. Na de overwinning van vorige week in Winschoten heeft GOMOS ook de eerste thuiszege van het seizoen binnen, en dat tegen de koploper.

Volgende week zondag 3 november speelt GOMOS de uitwedstrijd in Leeuwarden tegen FVC. De Friezen gaan door de nederlaag van vv Emmen nu aan kop in de 1e klasse F. De wedstrijd in Leeuwarden begint om 14.00 uur.