GOMOS heeft zondagmiddag opnieuw goede zaken gedaan in de 1e klasse F. De ploeg van trainer Wim Bakering won na de overwinning van vorige week op SC Stadspark zondagmiddag met 1-0 van koploper SWZ Boso Sneek. Roy Slachter werd vlak voor tijd de gevierde man.

Op een zwaar en moeilijk bespeelbaar veld aan de Schapendrift in Norg ging de wedstrijd gelijk op. De gasten uit Sneek kregen echter wel drie grote kansen, maar doelman Melvin Koning hield zijn doel schoon. Na de rust kwam GOMOS beter in de wedstrijd, maar grote kansen kwamen er niet. Op vechtlust leek GOMOS op weg naar een punt, maar dacht Roy Slachter anders over. De middenvelder scoorde in de 86e minuut een weergaloze goal. Zijn afstandsschot vloog in de bovenhoek waardoor GOMOS zelfs de overwinning pakte.

GOMOS won eerder dit seizoen al twee keer eerder van de koploper in de 1e klasse F. Emmen werd op eigen veld verslagen en de Norgers wonnen ook bij FVC. Koploper SWZ Boso Sneek werd zondagmiddag dus met een nederlaag naar huis gestuurd. GOMOS staat met 17 punten uit 12 wedstrijden op een knappe achtste plaats. Volgende week zondag gaat GOMOS op bezoek bij Nieuw Buinen, dat op de laatste plaats staat. De wedstrijd in Nieuw Buinen begint om 14.00 uur.