GOMOS heeft zondag de thuiswedstrijd tegen SVZ met 1-0 gewonnen. Vlak voor de rust scoorde aanvoerder Guido Koolen het enige doelpunt van de wedstrijd. Door de overwinning blijft GOMOS op de tweede plaats staan. Koploper Wildervank won met 1-5 op bezoek bij Veendam 1894.

Al na twee minuten kreeg Jeroen van der Horst de eerste kans van de wedstrijd, maar de keeper uit Zeijen stond in de weg. De ploeg uit Zeijen kreeg in de eerste helft één kleine kans, maar doelman Melvin Koning stond paraat. Vlak voor de rust kwam GOMOS op een verdiende 1-0 voorsprong. Nadat de keeper van SVZ redde op een schot van Jannes Siegers schoot Jeroen van der Horst op de paal. Drie keer is scheepsrecht, want Guido Koolen schoot de bal in het doel.

Na de rust kreeg Jeroen van der Horst opnieuw een grote kans, maar de doelman van SVZ redde fraai op een kopbal van de spits. Beide ploegen kregen verder weinig kansen op een doelpunt, met veel duels op het middenveld. De 17-jarige middenvelder Jordi van Esch bleef goed op de been en won menig duel. Vlak voor tijd kon Jannes Siegers de wedstrijd beslissen, maar hij trof de paal.. De laatste kans was voor SVZ, maar de vrije trap werd naast geschoten.

Het verschil tussen GOMOS en Wildervank blijft twee punten. ASVB, dat met 1-1 gelijkspeelde bij ZFC Zuidlaren, staat met drie punten achter GOMOS op de derde plaats. Komende zondag 20 november is GOMOS vrij. Een week later gaat de ploeg van trainer Wim Bakering op bezoek in Vries bij VAKO.