GOMOS heeft zondagmiddag de eerste thuiswedstrijd van het seizoen weten te winnen. De ploeg van trainer Wim Bakering scoorde op de juiste momenten. Heiligerlee werd uiteindelijk met 4-1 verslagen.

GOMOS had het tijdens de eerste helft lastig met Heiligerlee. Verdediger Jeffrey Krul zette GOMOS één minuut voor rust met een gelukkige kopbal op een 1-0 voorsprong. Invaller Jeroen van der Horst scoorde vroeg in de tweede helft de tweede treffer. Nadat Ivo Drenth de Norgers op een 3-0 voorsprong had gezet, scoorden de gasten uit Heiligerlee de 3-1. Jeroen van de Horst zette met zijn tweede doelpunt van de wedstrijd de 4-1 eindstand op het scorebord.

GOMOS staat met zes punten uit twee wedstrijden samen met VAKO bovenaan in de 3e klasse B. Komende zondag 18 september speelt GOMOS opnieuw een thuiswedstrijd. Dan komt Muntendam op bezoek in Norg.