GOMOS heeft zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen Annen gewonnen. In een rommelige wedstrijd was de ploeg van trainer Wim Bakering vlak voor rust zeer effectief. Door doelpunten van middenvelders Roy Slachter en Jordi van Esch won GOMOS met 2-0.

De gasten uit Annen begonnen sterk aan de wedstrijd en kreeg in het begin kansen op de openingstreffer. In het laatste kwartier van de eerst helft begon GOMOS makkelijker te voetballen. Na een voorzet van Jan-Harm Siegers kwam de bal voor de voeten van Roy Slachter. De middenvelder wist hier wel raak mee. In de blessuretijd kwam GOMOS zelfs op een 2-0 voorsprong. Jordi van Esch maakte zijn eerste treffer in het eerste elftal.

In de tweede helft was er weinig aan voor de aanwezige toeschouwers. Beide ploegen kregen weinig kansen. Op het laatst kregen Richard Meursing (schot) en Ivo Drenth (kopbal) nog kansen op de 3-0, maar de keeper van Annen stond in de weg.

Voorafgaand aan de wedstrijd vond de bekerwedstrijd tussen GOMOS JO11-1 en Annen JO11-1 plaats op het hoofdveld. Na een 3-3 gelijkspel moesten strafschoppen de beslissing brengen. GOMOS JO11-1 namen deze iets beter, waardoor de ploeg van trainer Allard Postema en leider Mark Lemmens naar de kwartfinale gaat.