GOMOS heeft zondagmiddag een belangrijke zege geboekt in de 1e klasse F. De ploeg van trainer Wim Bakering won in Groningen met 0-3 van mede-promovendus SC Stadspark.

Beide ploegen begonnen slordig aan de wedstrijd. Er werd aan beide kanten veel balverlies geleden, waardoor het een rommelige wedstrijd werd op het kunstgrasveld. De Groningers hadden in de beginfase iets de bovenhand, maar voor rust werd er niet gescoord.

Tien minuten na rust moest SC Stadspark verder met tien na een tweede kaart voor rechtsback Dolf Nanlohy. GOMOS wisselde aanvallend, en met succes. Robert Elsinga scoorde in de 72e minuut uit de kluts en bracht GOMOS zo op een 0-1 voorsprong. Even later werd diezelfde Robert Elsinga neergelegd de Groninger doelman waardoor de bal op de stip ging. Ronald Sloot ging achter de bal staan en hij faalde niet, 0-2. De wedstrijd zat hiermee op slot. Het slotakkoord was voor Jannes Siegers, die in de blessuretijd de 0-3 aantekende. Zo gingen de drie punten mee naar Norg.

GOMOS staat na de overwinning op de achtste plaats met 14 punten uit 11 wedstrijden. Komende zondag 10 februari krijgen de Norgers bezoek van koploper SWZ Boso Sneek. De wedstrijd op Sportpark Schapendrift in begint om 14.00 uur.