Afgelopen zondag is GOMOS het bekertoernooi gestart met een vrije gemakkelijke zege in Winschoten. Op bezoek bij BATO werd het maar liefst 0-5 voor de ploeg van trainer Wim Bakering. Vier van de vijf treffers kwamen van de voet van Jannes Siegers. De jonge buitenspeler maakte nog voor rust een onvervalste hattrick. Hierdoor ging GOMOS de rust in met een 0-3 voorsprong.  In de tweede helft maakte Jannes Siegers via een vrije trap zijn vierde doelpunt van de wedstrijd. Invaller Jeroen van der Horst zorgde uiteindelijk voor de 0-5 overwinning.

Het andere duel in de poule ging tussen Veendam 1894 en Annen. Dit duel eindigde in een 2-2 gelijkspel. Komende donderdag komt Veendam 1894 op bezoek in Norg. Drie dagen later staat de thuiswedstrijd tegen Annen op het programma. Alleen de nummer één in de poule gaat door naar de volgende bekerronde.

Foto’s van de wedstrijd zijn hier te vinden.