Op 8, 9 en 10 juni 2018 is het dan zover, de 3e editie van het GOMOS-Damestoernooi. Na maanden van voorbereidingen heeft de Activiteitencommissie weer alles in gereedheid gebracht om er weer een succesvol en gezellig weekend van te maken. Dit jaar heeft de organisatie besloten om er zelfs drie dagen van te maken. 

Komend weekend doen er zeven dames-teams mee op de Schapendrift. Naast GOMOS zijn ook Achilles 1894, Nieuw Roden/Roden, Sellingen, Erica’86, SVBC en Haulerwijk van de partij. Laatstgenoemde doet dit jaar voor het eerst mee. De meeste teams komen vrijdagavond al aan en verblijven twee nachten in Norg. Op vrijdagavond is vanaf 20.00 uur het openingsfeest in de kantine, met de muzikale klanken van DJ Tjesto. Op zaterdag en zondag wordt er gevoetbald. De feestavond zal zaterdagavond om 20.30 uur beginnen. Net als vorig jaar is DJ Danny de Vries weer van de partij. Het damestoernooi wordt zondagmiddag afgesloten met een gezellige barbecue.

Iedereen is komend weekend van harte welkom op ons sportpark! Klik hier voor het programmaboekje. Het toernooi wordt mede mogelijk gemaakt door onderstaande sponsoren.