De ploeg van trainer Wim Bakering kwam na het gelijke spel zaterdagmiddag tegen Trinitas (1-1) slecht voor de dag in Dwingeloo. GOMOS ging op paasmaandag pijnlijk met 2-0 onderuit.

Het moet gezegd worden, Jannes Siegers kreeg de beste kans na een rommelige openingsfase, maar de vleugelaanvaller kreeg de bal niet in het doel. Aan het einde van de eerste helft kwam GOMOS een aantal keren goed weg. Dwingeloo leek op een 1-0 voorsprong te komen, maar Kevin Harmsen haalde de bal van de lijn. Uit de daarop volgende corner was het wel raak. De speler van Dwingeloo kon onverhinderd raak koppen, 1-0.

Gelijk na de rust kwam de ploeg van trainer Martin Koops op een 2-0 voorsprong. Dit leek de genadeklap voor de Norgers. Na een rommelige eerste helft kwam GOMOS ook in de tweede helft niet aan het voetballen toe. De voorhoede van Dwingeloo faalde vervolgens een aantal keren in de afronding om de score uit te breiden. De kansen die GOMOS kreeg waren afstandsschoten van buiten de zestien. De ballenvanger achter het doel was zelfs te klein om de ballen tegen te houden. Hierdoor stond er na negentig minuten een 2-0 eindstand op het scorebord.

GOMOS slaagt door het gelijke spel tegen Trinitas en de nederlaag in Dwingeloo er niet in om kans te maken op een eventueel kampioenschap. Door het puntenverlies zakt GOMOS naar de vierde plaats in de 3e klasse B. Steenwijker Boys, dat komende zondag 3 april op bezoek komt in Norg staat met drie punten boven GOMOS op de derde plaats. Er is toch nog iets positiefs te melden. De inhaalwedstrijden van het afgelopen Paasweekend tellen niet mee voor de 3e periode. GOMOS blijft hierdoor samen met DIO Oosterwolde en Asser Boys bovenaan staan in 3e periode.